Konkurrencer

Ugens Udfordring er først og fremmest en gave til klubberne og atleterne. Det skal være sjovt at være atletikudøver, men det er også sjovt at konkurrere.

Vi har udviklet konkurrencerne, så alle atleter – uanset niveau – skal føle glæde ved at være med.

Det betyder også, at vi har indrettet konkurrencerne, så enkelte rigtigt dygtige atleter ikke “skævvrider” holdkonkurrencerne alt for meget.

Der er fire konkurrencer, som alle er klub- eller holdkonkurrencer:

A: Holdkonkurrence i aldersgrupper: Der gives point efter ungdomspointtabellen til de fire bedste resultater på holdet. Alle resultater også i ikke-godkendt vind kan tælle med.

Stillingen i holdkonkurrencen kan løbende følges HER (Link)

B: Øvelsesholdvinder: Hver øvelse har en holdvinder i hver aldersklasse. Holdets samlede score lægges sammen og divideres med antallet af udøvere. Højeste gennemsnitlige pointscore vinder.

Holdvinderne i de enkelte øvelser kan findes HER (link)

C: Klubkonkurrence: Klubkonkurrencen afsløres først lige inden de to finaleomgange i uge 23/24. Så derfor afslører vi det ikke her før søndag den 6. juni 2021. Men det er rigtigt vigtigt, at I får så mange atleter til at deltage i de indledende runder. Det vil forbedre jeres udgangspunkt for finalen…

D: Hvervekonkurrence: Formålet med hvervekonkurrencen er at give de enkelte atleter redskaber og lejlighed til at udbrede kendskabet til og deres begejstring for atletik til jævnaldrende.

Der gives derfor point for atleternes adfærd og klubbens evne til at tiltrække nye potentielle medlemmer – uanset klubbens størrelse.

Der gives point for følgende:

  • Hvert opslag på Instagram, der inkluderer de valgte hashtags, udløser point fra mandag den 19. april til og med søndag den 20. juni. Opslag med #uuatletik #uuKLUBBENSNAVN udløser 1 point i hvervekonkurrencen. Se jeres hashtag her
  • Hver person, der har skrevet «deltager» på Facebook-event for en åben træning i klubben, udløser 10 point
  • Hver person, der har skrevet «interesseret» på Facebook-event for en åben træning i klubben, udløser 5 point
  • Hver ny person, der deltager i en Åben træning og får registreret et eller flere resultater, udløser 25 point

Klubben indrapporterer antallet nye deltagere via link. Hashtag og Facebook-events optælles centralt.

Den klub med flest point vinder.

Læs mere om præmierne HER